Політика конфіденційності та обробки персональних даних
Адміністрація сайту https://kultivariy.com/, на далі просто сайту, з повагою ставиться до персональної інформації користувачів. Саме цьому особиста інформація, що передана користувачами використовується виключно для забезпечення роботи сайту і для жодних інших цілей.

Для використання можливостей сайту при реєстрації збираються особиста інформація про користувача, а саме:
  • Прізвище, Ім'я, По-батькові;
  • Адреса єлектронної пошти;
  • Номери контактних телефонів;
  • Також на сайті відбувається збір і обробка знеособлених даних про відвідувачів (в т.ч. файлів «cookie») за допомогою сервісів інтернет-статистики (Гугл Аналітика та інших);
  • Перераховані вище дані далі по тексту Політики об'єднані загальним поняттям Персональні дані.

При реєстрації на сайті користувач надає добровільну згоду на збір та використання своїх персональних даних. Надаючи будь-яку інформацію про себе, користувач підтверджує та надає згоду, що він/вона повідомлений про права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних», мету збору та обробку персональних даних, склад і зміст зібраних персональних даних.

Метою збору та обробки персональних даних користувача є забезпечення реалізації відносин між користувачем та адміністрацією сайту. Персональні дані учасників обробляються відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297 (Закон №2297).

Персональні дані збираються адміністрацією сайту з ціллю ідентифікації користувача, відправки інформації поштою та/або електронною поштою та виконання договірних зобов'язань з надання послуг, обробки платежів, надання звітності, поліпшення якості надання послуг.

Адміністрація сайту використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Адміністрація сайту забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не обмежуючись за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право подавати заявки та отримувати такі дані.